Testimonials van ouders:

In contact met de kinderen ben jij… :

Je bent enthousiast: wanneer de kinderen binnenkomen, krijgen ze altijd even de aandacht en je ziet het kind. Je bent open: je hebt oog voor het individuele kind en speelt hier op in. Betrokken: bij het kind en zijn belevingswereld, maar ook bij ouders en gezin. Je bent makkelijk in de omgang en luistert gericht.
Marielle
“Gerrietta is onwijs gek met de kids en krijgt dit van de kids terug: zij zijn onwijs gek met Gerrietta. Met zo’n gave ben je volgens ons geboren.” “Gerrietta is bijzonder, heeft humor en altijd de lach op haar gezicht!” “Een A4-tje zou meer tot z’n recht komen, maar we houden het kort.”
Cindy
“Heel sterk is je rechtstreekse benadering van de kinderen: je zegt wat je denkt, er zijn geen verborgen agenda’s. Je kunt goed relativeren en ‘problemen’ terugbrengen tot de juiste proporties. Je gevoel voor humor en het kunnen ‘ouwehoeren’ met kinderen, vind ik ook sterk gereedschap. Er kan veel bij jou, maar je geeft ook zeer duidelijk je grenzen aan. Je kunt oprecht blij zijn en ook oprecht boos.”
Sonja
“Wij vinden dat je superleuk met de kids omgaat. Een dolletje op zijn tijd, maar ook een pas op de plaats als het moet. Je hebt gauw door hoe een kind in elkaar zit en de manier van aanpakken is super!”
Jarno & Esther
“Gedreven collega die passie heeft voor het werken met kinderen en oog voor het kwetsbare kind!”
Lammie
“Door je vrolijke maar heldere manier van communiceren weet je veel kinderen aan je te binden. Het lukt je telkens weer om een speciaal plekje in hun hart te creëren. Ik zie dit bij allebei mijn kinderen en dat gaat ook niet meer weg!”
Marloes
“In drie woorden: Ondernemend, enthousiast & autonoom!”
Ine
“Je hebt altijd aandacht voor elk kind dat bij je komt of langs je loopt. Ik voel jouw inzet om voor elk kinder er een fijne dag van te maken. Je bent laagdrempelig en plezierig om mee te overleggen en je houdt van kinderen!”
Margreet
“Ik denk dat jouw kracht zit in het intuïtief aanvoelen van het karakter van het kind. Je voelt zijn/haar behoeften en sluit daar naadloos op aan. Het kind voelt dat het er mag zijn, kan zichzelf zijn en zal van daaruit groeien!”
Marieke
“Gerrietta heeft humor, is bijzonder passievol naar de doelgroep toe, is sterk in haar visie en weet wat ze wil. Gerrietta heeft een positieve benadering waarbinnen de kaders helder zijn. Ze is goed in het zien wat er speelt en gebeurt, ze heeft goed zicht op de onderlinge verhoudingen. Kinderen worden bij haar echt gezien!”
Bianca
“Je bent enthousiast. Voelt snel de situatie aan/kunt snel de situatie inschatten. Bent kindgericht en neemt de tijd en laat je niet opjagen. Bent authentiek, denkt in mogelijkheden. Biedt variatie in activiteit en benadering. Kunt veiligheid voor kind creëren!”
Herma
“Kinderen voelen zich bij Gerrietta veilig en vertrouwd. Kinderen worden met open armen ontvangen en mogen zichzelf zijn. Kinderen zijn dol op Gerrietta en ervaren de ruimte om grapjes te maken. Gerrietta laat kinderen stralen!”
Tamara
“Zij is ambitieus, kindgericht en creatief met kinderen. Ze denkt en kijkt in mogelijkheden. En haalt het beste in het kind naar boven. Hier staat zij voor!”
Patricia

Dit zeggen de kinderen:

Gerrietta kan goed grapjes maken.
Leon
Ze is heel aardig!
Jelte
Ze doet soms heel grappig tegen me. Toen we nog 5 waren en op de BSO zaten, kregen we van die lekkere broodjes (mét worst”, voegt Jelte toe)!
Twan
Ik vind je heel leuk grappig en lief. Ik ga je nooit vergeten maar wel erg missen. Ook al is het niet mijn echte naam ik blijf jouw Annabelletje!
Lynn
Je bent gezellig en vrolijk!
Britt
Je bent leuk, omdat je vaak voetbalt en grapjes maakt en álles weet over voetbal!
Wessel
Je bent lief en je maakt grapjes waar ik om kan lachen!
Steffan
Gerrietta is erg crea, je mag zoveel eten als je wilt en het is er altijd gezellig. Ook is ze erg grappig!
Chaline