Als kindercoach wil ik kinderen helpen. Kinderen begeleiden die het even moeilijk hebben, lijken vast te lopen, niet lekker in hun vel zitten, of door bepaalde omstandigheden uit evenwicht zijn geraakt. De werkvormen die ik met kinderen bij voorkeur gebruik, zijn creatief. In spel, maar ook beeldend. De natuur speelt een belangrijke rol in mijn coaching. Buiten ervaren kinderen minder grenzen, maken ze gebruik van al hun zintuigen en is het gevoel van ‘vrij zijn’ het grootst. Dat is van grote waarde voor lichaam en geest. Mijn favoriete buitenplekken zijn het schitterend park “Het Engelse Werk” en de Vreugderijkerwaard, een uiterwaard langs de rivier de IJssel bij Zwolle. Samen een ‘rondje dijk’ doen en vogels kijken vanuit de vogelkijkhut van Natuurmonumenten.

Ik bied dit aan in een laagdrempelig en kortdurend traject, waarin veiligheid, vertrouwen, respect en eigenheid van het kind voorop staan.